Spring naar content

Workshops en Cursussen

Baby- en kindergebaren

Taal voor Taal workshop babygebaren Neshama

Workshops

In onze kennismakingsworkshop vertellen wij je de basis over lichaamstaal en baby- en kindergebaren. Je leert over non-verbale signalen en enkele gebaren die je gelijk kan toepassen. Ben jij al bekend met baby- en kindergebaren? Dan hebben wij voor jou thema workshops om meer gebaren te leren.

Logo Taal voor TaalLees meer over de workshops

Cursus

Cursussen

In deze cursus staan wij uitgebreid stil bij wat een kind non-verbaal al kan vertellen. We leggen je uit waarom kinderen al zo goed kunnen gebaren en wat het effect hiervan is. De spraak- en taalontwikkeling van jonge kinderen wordt hierin meegenomen. Natuurlijk leer je ook veel gebaren (uit de NGT) die je gelijk kan toepassen.

Logo Taal voor Taal

Lees meer over de cursus

Start met baby- en kindergebaren

Wanneer ik mijn dochter vraag of zij nog naar het toilet moet, dan maak ik het gebaar voor 'wc'.

dat vindt zij prettiger dan wanneer ik het hardop 'en public' vraag.

Moeder van Emma (3 jaar)
pijl34

Wat cursisten vertellen

Petra geeft naast de gebaren ook duidelijke informatie over communicatie en ontwikkeling. Mooi om in zo'n korte tijd je kindje nog beter te leren begrijpen.

Janna

moeder van een dochter (7 mnd)

Wij hebben een hele fijne basiscursus gevolgd bij Petra. Met duidelijke achtergrondinformatie en genoeg gebaren om een start mee te maken. We zijn helemaal enthousiast geraakt om babygebaren te gaan gebruiken!

Sanne

Gastouder

Zeer waardevolle cursus wat een mooie basis vormt voor het gebaren met je baby. De cursus geeft zowel theoretische achtergrond, maar ook vooral nuttige tools om (spelenderwijs) zelf de gebaren te leren en te kunnen onthouden. Erg leuk!

Kiki

moeder van een zoontje (7 mnd)

Thijs kijkt naar de dingen die ik benoem met ondersteunend gebaar. Wat zijn de gebaren leuk! En wat een lichaamstaal überhaupt, super mooi om die ontwikkeling te zien!

Rosanne

moeder van Thijs (9 mnd)

Ik heb een privé cursus gevolgd bij Tamara. Ik raad elke ouder aan, de Baby- en kindergebaren te leren. Het is leuk en makkelijk om te doen. De gebaren zijn voor de hand liggend en makkelijk in te passen in de communicatie.

Afina

moeder van Bart (9 mnd)

Wij zijn blij met deze samenwerkingen! Zij maken het mogelijk dat wij kunnen doen wat wij graag doen.

Scroll naar boven