Spring naar content

Voor Ouders

Een kennismakingsworkshop of een cursus. Je leert je kind nog beter te begrijpen door de non verbale signalen en aangeleerde gebaren te herkennen. Nog voordat hij kan praten. Wist je dat baby's al vanaf 8 maanden met gebaren kunnen 'vertellen' wat zij zien, horen of willen. Bij Taal voor Taal vertellen wij je over het hoe wat en waarom. Omdat ook wij jou willen laten ervaren hoe deze vorm van communiceren het contact met je kind kan versterken.

lees verder

Voor Professionals

Wil jij ook ervaren als professional wat het effect is van baby- en kindergebaren. Niet alleen voor het kind en jezelf maar ook op de groep. Door te communiceren met gebaren kun je bijvoorbeeld individueel non verbale complimentjes uitdelen zonder dat de groep daarvan uit hun spel raakt.

 

lees verder

Voor Partners

Deel jij graag jouw kennis? Wordt dan ook docent Baby- en kindergebaren en versterk het team van Taal voor Taal. Verdiep je in de theoretische achtergronden over de spraak- en taalontwikkeling, leer gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal en leer wat visuele taal betekent voor een kind en zijn omgeving.

 

lees verder

Scroll naar boven