verjaardagskalender
Verjaardagskalender

Verjaardagskalender

 14,95

Verjaardagskalender met 50 gebaren en TIPS.

De voordelen van Taal voor Taal

Dé plek om gebaren te leren
Voor ouders en professionals
Bekijk ook onze whitepapers en video’s!

Deze verjaardagskalender met gebaren is rustig vormgegeven en heeft zachte tinten. Bovenaan iedere pagina vind je een afbeelding waaronder voldoende lijnen gecreëerd zijn om alle verjaardagen te noteren. Hang bijvoorbeeld de kalender in het toilet en betrek automatisch je visite bij deze mooie vorm van communiceren. De verjaardagskalender bestaat uit 13 pagina’s (1 voorblad en 12 maanden). Bij iedere maand staan vier gebaren afgebeeld en krijg je een tip over hoe je gebaren kunt gebruiken. Of je leest welke voordelen jij en je kind ervaren met baby- en kindergebaren. Zo wordt je toiletbezoek een gebaren-oefen-moment, leuk en nog eens erg leerzaam!

De verjaardagskalender heeft een A4 formaat, staand, met een Wire-O bevestiging om de kalender handig op te hangen.

Wil je meer weten over de theorie achter baby- en kindergebaren? Kies dan voor een cursusboekje. Hierin leggen wij in het kort uit hoe de spraak- en taalontwikkeling verloopt in combinatie met de motorische ontwikkeling. Voor wie een uitgebreide theorie wil lezen verwijzen naar het boek: ‘Hoe, wat en waarom van baby- en kindergebaren’.

Heel handig zijn ook de gebarenkaarten op A6 formaat. Hierop staan de gebaren afgebeeld en deze kaarten kun je ophangen in huis. Zo onthoud je zelf gemakkelijk de gebaren.

Extra informatie

Gewicht 219 kg
Afmetingen 350 × 210 × 40 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verjaardagskalender” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *