meeneem boekje baby- en kindergebaren
Meeneem boekje baby- en kindergebaren

Meeneem boekje baby- en kindergebaren

 7,50

Mijn eerste gebaren.

Dit kleine meeneem boekje is erg handig om mee te geven aan de oppas, opa, oma of de kinderopvang.

De voordelen van Taal voor Taal

Dé plek om babygebaren te leren
Voor ouders en professionals
Bekijk ook onze whitepapers en video’s!

In dit meeneem boekje staan 50 baby- en kindergebaren. Daarbij is extra ruimte gecreëerd waar je je eigen notities op kunt schrijven. Zoals de gebaren die jouw kind maakt, of de gebaren die jullie thuis veel gebruiken.

Jij weet als geen ander hoe fijn het is als de omgeving van jouw kind ook begrijpt wat jouw kind bedoeld. Dat kunnen bijvoorbeeld de pedagogisch medewerkers zijn van het kinderdagverblijf , ooms of tantes, of opa’s en oma’s. Ook zij willen graag jouw kind begrijpen en zullen met dit meeneem boekje een handig overzicht krijgen van de gebaren die jullie thuis gebruiken. Dit meeneem boekje met 50 baby- en kindergebaren is klein en stop je in de tas van je kind. En zo deel jij eenvoudig met de omgeving de taal van jouw kind.

Formaat: A6 10,5 x 14,8 cm

Wil je niet alleen de gebaren delen maar ook de theorie achter baby- en kindergebaren? Kies dan voor een cursusboekje. Hierin leggen wij in het kort uit over het ‘Hoe, wat en waarom van baby- en kindergebaren’. Heel handig zijn ook de gebarenkaarten op A6 formaat. Hierop staan de gebaren afgebeeld en deze kaarten kun je ophangen in huis. Zo onthoud je zelf gemakkelijk de gebaren.

Extra informatie

Gewicht 28 kg
Afmetingen 148 × 100 × 30 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Meeneem boekje baby- en kindergebaren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.