gebarenkaarten Coco kan het
Gebarenkaarten + Instructiekaarten (Coco kan het!)

Gebarenkaarten + Instructiekaarten (Coco kan het!)

 12,95

Speciaal voor bij het boek ‘Coco kan het!’ hebben wij voor jou de gebaren alvast op A5 formaat gedrukt. Zo kun je eenvoudig met gebaren voorlezen.

Of stimuleer het verhaalbegrip door de kaarten op volgorde van het verhaal te leggen. Of maak je eigen verhaal… Er is genoeg leuks te doen met deze kaarten!

De voordelen van Taal voor Taal

Dé plek om gebaren te leren
Voor ouders en professionals
Bekijk ook onze whitepapers en video’s!

Speciaal voor bij het voorleesboek ‘Coco kan het!’ hebben we gebarenkaarten + instructiekaarten ontwikkeld. Met de bijgeleverde instructiekaarten geven we tips hoe je het voorlezen met gebaren kunt uitvoeren. Neem vooraf aan het voorlezen de twee instructiekaarten door en leg ze naast je tijdens het voorlezen. Zo heb je altijd verdiepende vragen bij de hand. Zet de gebarenkaarten op een zichtbare plek. Hierdoor kun je ze gemakkelijk gebruiken. Je zult snel merken dat ook de kinderen de bewegingen van jou en van de kaarten sneller overnemen.

Door niet alleen te luisteren en te kijken naar een verhaal maar ook mee te bewegen, versterk je de beleving voor kinderen. Kinderen voelen hierdoor de taal van het verhaal. Denk aan bijvoorbeeld het mee wapperen van de armen wanneer er over Coco de vogel gesproken wordt. Hierdoor weten kinderen makkelijker betekenis te geven aan een verhaal en blijft de taal beter beklijven.

Liever eerst oefenen? Bekijk dan onze online workshop ‘Voorlezen met gebaren’. Wil je niet alleen de gebaren leren maar ook de theorie achter baby- en kindergebaren? Kies dan voor een cursusboekje. Hierin leggen wij in het kort uit over het ‘Hoe, wat en waarom van baby- en kindergebaren’. Een uitgebreide uitleg over baby- en kindergebaren vind je in ons boek.

 

 

Extra informatie

Gewicht 139 kg
Afmetingen 210 × 148 × 50 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gebarenkaarten + Instructiekaarten (Coco kan het!)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *