ebook 5 ervaringen ouders
Ebook 5: De TIEN ervaringen van ouders

Ebook 5: De TIEN ervaringen van ouders

 0,00

Download GRATIS deel 5 in de serie is van ‘De TIEN van Taal voor Taal:

De TIEN ervaringen van ouders.

De voordelen van Taal voor Taal

Dé plek om gebaren te leren
Voor ouders en professionals
Bekijk ook onze whitepapers en video’s!

De TIEN ervaringen van ouders is het vijfde ebook van Taal voor Taal. Taal voor Taal schrijft een serie ebooks in de reis naar haar TIEN-jarig bestaan. De ebooks hebben met elkaar gemeen dat ze ieder uit TIEN items bestaan die een bepaald onderwerp beschrijven. In deze vijfde serie beschrijven wij de tien ervaringen van ouders. De ouders hebben bij Taal voor Taal een cursus gevolgd. Na enige tijd hebben zij hun docent een bericht gestuurd over hun ervaringen met baby- en kindergebaren. En deze willen wij, en zij, graag delen.

Bij ervaring 1 staat bijvoorbeeld: ‘Klaar’

Eva vertelt het volgende: ‘Een van haar eerste gebaren was ‘klaar’. Super handig! Bijvoorbeeld bij het eten en recentelijk ook op het potje. Inmiddels begint ze er ook iets bij te zeggen dat nog het meest lijkt op ‘ja’, maar we begrijpen haar door het gebaar.’

Wil je niet alleen ervaringen van ouders lezen maar ook ervaren? Kom dan naar een cursus baby- en kindergebaren. Hierin leer je de ins- en outs over baby- en kindergebaren en kun je de volgende dag gelijk zelf aan de slag met gebaren. Heel handig zijn ook de gebarenkaarten op A6 formaat. Hierop staan de gebaren afgebeeld en deze kaarten kun je ophangen in huis. Zo onthoud je zelf gemakkelijk de gebaren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ebook 5: De TIEN ervaringen van ouders” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *