ebook 3 tips van de logopedist
Ebook 3: De TIEN tips van de logopedist

Ebook 3: De TIEN tips van de logopedist

 0,00

Download GRATIS deel 3 in de serie is van ‘De TIEN van Taal voor Taal:

De TIEN tips van de logopedist.

De voordelen van Taal voor Taal

Dé plek om gebaren te leren
Voor ouders en professionals
Bekijk ook onze whitepapers en video’s!

De TIEN tips van de logopedist is het derde ebook van Taal voor Taal. Taal voor Taal schrijft een serie ebooks in de reis naar haar TIEN-jarig bestaan. De ebooks hebben met elkaar gemeen dat ze ieder uit TIEN items bestaan die een bepaald onderwerp beschrijven. In deze derde serie beschrijven wij de tips van de logopedist.

Bij tip 8 staat bijvoorbeeld: ‘Jij bent de tolk.’

Als je kind begint met praten ben je als het ware de tolk voor je kind. De vertaler naar de omgeving. Het is handig om te weten wat jouw
kind nodig heeft van een tolk. Zoals: Iemand die hem tijd geeft om initiatief te nemen in een gesprek. Of: Iemand die hem tijd geeft om hem bewust te laten worden dat hij aan zet is om iets te zeggen (beurtwisseling).

Wil je niet alleen de tips lezen maar ook ervaren? Kom dan naar een cursus baby- en kindergebaren. Hierin leer je de ins- en outs over baby- en kindergebaren en kun je de volgende dag gelijk zelf aan de slag met gebaren. Heel handig zijn ook de gebarenkaarten op A6 formaat. Hierop staan de gebaren afgebeeld en deze kaarten kun je ophangen in huis. Zo onthoud je zelf gemakkelijk de gebaren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ebook 3: De TIEN tips van de logopedist” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *