ebook 2 voordelen van beeldtaal
Ebook 2: De TIEN voordelen van beeldtaal

Ebook 2: De TIEN voordelen van beeldtaal

 0,00

Download GRATIS deel 2 in de serie is van ‘De TIEN van Taal voor Taal:

De TIEN voordelen van beeldtaal.

De voordelen van Taal voor Taal

Dé plek om gebaren te leren
Voor ouders en professionals
Bekijk ook onze whitepapers en video’s!

De TIEN voordelen van beeldtaal is het tweede ebook van Taal voor Taal. Taal voor Taal schrijft een serie ebooks in de reis naar haar TIEN-jarig bestaan. De ebooks hebben met elkaar gemeen dat ze ieder uit TIEN items bestaan die een bepaald onderwerp beschrijven. In deze tweede serie beschrijven wij de voordelen van beeldtaal. En dan met name in de periode rond de feestdagen.

Bij voordeel 8 staat bijvoorbeeld: ‘Stimuleert het logisch denken.’

Kinderen leren de wereld om zich heen kennen door beelden. Zij hebben de ouder/professional nodig om uitleg te geven bij deze beelden. Door deze uitleg en de beelden op volgorde te zetten wordt er contact gemaakt met het linkerbrein. De logische kant. Het logisch nadenken hebben kinderen als vaardigheid nodig om zelf keuzes te kunnen maken

Wil je niet alleen de voordelen lezen maar ook ervaren? Kom dan naar een cursus baby- en kindergebaren. Hierin leer je de ins- en outs over baby- en kindergebaren en kun je de volgende dag gelijk zelf aan de slag met gebaren. Heel handig zijn ook de gebarenkaarten op A6 formaat. Hierop staan de gebaren afgebeeld en deze kaarten kun je ophangen in huis. Zo onthoud je zelf gemakkelijk de gebaren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ebook 2: De TIEN voordelen van beeldtaal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *