ebook taal voor taal
Ebook 1: De TIEN voordelen van voorlezen

Ebook 1: De TIEN voordelen van voorlezen

 0,00

Download  GRATIS deel 1 in de serie is van ‘De TIEN van Taal voor Taal:

De TIEN voordelen van voorlezen.

De voordelen van Taal voor Taal

Dé plek om gebaren te leren
Voor ouders en professionals
Bekijk ook onze whitepapers en video’s!

De TIEN voordelen van voorlezen is het eerste ebook van Taal voor Taal. Taal voor Taal schrijft een serie ebooks in de reis naar haar TIEN-jarig bestaan. De ebooks hebben met elkaar gemeen dat ze ieder uit TIEN items bestaan die een bepaald onderwerp beschrijven. In deze eerste serie beschrijven wij de voordelen van voorlezen met ondersteunende gebaren.

Bij voordeel 5 lees je bijvoorbeeld: Met voorlezen maak je lezers; kinderen leren dat lezen leuk is. Door vaak voor te lezen raakt je
kind vertrouwd met boeken. Wanneer je kind zelf kan lezen zal hij/zij makkelijker een boek pakken om te lezen. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen door 15 minuten per dag te lezen zoveel woorden lezen (1 miljoen per jaar) dat ze uiteindelijk 1000 nieuwe woorden per jaar erbij leren.

Wil je niet alleen de voordelen lezen maar ook ervaren? Kom dan naar een cursus baby- en kindergebaren. Hierin leer je de ins- en outs over baby- en kindergebaren en kun je de volgende dag gelijk zelf aan de slag met gebaren. Heel handig zijn ook de gebarenkaarten op A6 formaat. Hierop staan de gebaren afgebeeld en deze kaarten kun je ophangen in huis. Zo onthoud je zelf gemakkelijk de gebaren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ebook 1: De TIEN voordelen van voorlezen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *