Cursus: Baby- en kindergebaren voor ouders
 85,00 Select options

Cursus: Baby- en kindergebaren voor ouders

 85,00

Ontdek de taal van het jonge kind in deze cursus baby- en kindergebaren. Na deze cursus weet jij als geen ander hoe je met de gebaren kunt aansluiten bij de ontwikkeling van jouw kind. Door jouw kind, met gebaren, een taal in handen te geven, kun jij als ouder zien wat er speelt in zijn of haar belevingswereld! Je zult verbaasd zijn over waar ze aan kunnen denken of wat ze zien!

(2 klantbeoordelingen)
Wissen

De voordelen van Taal voor Taal

Dé plek om babygebaren te leren
Voor ouders en professionals
Bekijk ook onze whitepapers en video’s!

Over de cursus baby- en kindergebaren

In de cursus baby- en kindergebaren voor ouders kijken we naar hoe kinderen zich motorisch ontwikkelen, hoe de spraak- en taalontwikkeling verloopt en laten we zien hoe het kinderbrein werkt. Hiermee leggen we het ‘hoe, wat en waarom van baby- en kindergebaren’ uit. Als communicatiemiddel wordt baby- en kindergebaren ingezet.

Na de cursus baby- en kindergebaren voor ouders weet jij hoe je met gebaren kunt aansluiten op de ontwikkeling van jouw kind. Je zult snel ervaren welke meerwaarde gebaren voor jou en voor je kind zullen hebben.

Kortom

 • Ontdek hoe de taal- en spraakontwikkeling van je kind verloopt
 • We nemen je mee in de werking van het kinderbrein
 • Na de cursus ken je ruim  50 gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal
 • En je weet hoe je volgens drie eenvoudige stappen contact maakt met je kind

Praktisch over de cursus

 • Twee bijeenkomsten (2 uur en 1,5 uur)
 • De cursus wordt online of live aangeboden.
 • Inclusief e-learning
 • Inclusief gebarenboekje
 • Met korting! Betaal slechts 97 euro wanneer je samen met je partner meedoet. Vul tijdens het afrekenen de kortingscode ‘metpartner‘ in.
 • Met korting! Of ontvang een leuke korting wanneer je oma/opa of een vriendin meedoet. Betaal ieder maar 75 euro voor de volledige cursus. Vul tijdens het afrekenen de kortingscode ‘metvriedin‘ of ‘metoma‘ in.

Extra informatie

Datum

15 juni en 13 juli Start 09:30 uur in Assen (live), 22 juni en 20 juli Start 09:30 uur (online)

2 beoordelingen voor Cursus: Baby- en kindergebaren voor ouders

 1. Afina

  Ik heb een privé cursus gevolgd bij Tamara. Ik raad elke ouder aan de baby- en kindergebaren te leren. Het is leuk en makkelijk om te doen. De gebaren zijn voor de hand liggend en makkelijk in te passen in de communicatie.

 2. Kiki

  Zeer waardevolle cursus wat een mooie basis vormt voor het gebaren met je baby. De cursus geeft zowel theoretische achtergrond, maar ook vooral nuttige tools om (spelenderwijs) zelf de gebaren te leren en te kunnen onthouden. Erg leuk!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.