boek baby- en kindergebaren
Babygebaren boek

Babygebaren boek

 18,50

‘Het hoe, wat en waarom van baby- en kindergebaren’

Dit babygebaren boek geeft je inzicht in de taalontwikkeling van jonge kinderen. De taalontwikkeling is een ontwikkeling waarbij meer komt kijken dan alleen het horen en spreken. Want naast de spraak- en taalontwikkeling neemt de schrijver je mee in de ontwikkeling van de motoriek. De motoriek is immers nodig om uiteindelijk tot spreken te komen.

Lees hieronder verder over het babygebaren boek.

De voordelen van Taal voor Taal

Dé plek om gebaren te leren
Voor ouders en professionals
Bekijk ook onze whitepapers en video’s!

Het babygebaren boek

Het babygebaren boek bestaat uit een beschrijving van wetenschappelijke theorie in combinatie met ervaringsverhalen. Daarnaast stelt schrijver je vragen die je zelf kunt beantwoorden. Hiermee verbindt je de theorie met je eigen praktijk.

Vervolgens geeft het boek je tips over hoe je de gebaren kunt aanleren bij kinderen en wat je van kinderen terug kunt verwachten. Achterin het babygebaren boek vind je 50 babygebaren waarmee je een goede basis kunt leggen om te communiceren met babygebaren. Kortom: een praktisch, eenvoudig en onderbouwend babygebaren boek.

Meer dan babygebaren

In het babygebaren boek gaat het niet alleen over babygebaren. Je leest ook over de werking van het kinderbrein. En over de spraak- taal- én motorische ontwikkeling. Want door zowel het kinderbrein te begrijpen en de ontwikkelingen van taal- spraak en motoriek te snappen, weet je als lezer waarom babygebaren voor kinderen zo vanzelfsprekend is.

Meer babygebaren leren?

Is het babygebaren boek voor jou niet voldoende en wil je meer babygebaren leren? Of zeker weten hoe je de gebaren maakt? Volg dan een cursus baby- en kindergebaren. Hierin ontvang je uitgebreide theorie onderbouwd met filmpjes. Zo zie je daadwerkelijk wat je kunt verwachten van babygebaren.

Babygebaren bij Taal voor Taal

Wil jij als professional een cursus babygebaren volgen? Ook dan ben je bij Taal voor Taal aan het goede adres. Wij bieden het volgende voor professionals aan:

Daarnaast vind je bij Taal voor Taal materialen die je kunt gebruiken om de gebaren eigen te maken. Denk aan gebarenkaarten die je kunt ophangen op plekken waar je gebaren inzet. Zoals bij de eettafel of commode. Of een kalender die je in de wc kunt hangen om ondertussen tips te lezen en gebaren te leren.

Heb je nog vragen over babygebaren? Stuur een mail naar info@taalvoortaal.com en wij vertellen je alles over babygebaren!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Babygebaren boek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *