Spring naar content

Regio Veendam

Taal voor Taal

Geef een kind taal in handen om te kunnen vertellen

Petra

Veendam

TvT Gretha

Gretha de Jonge - Meijer

gretha@taalvoortaal.com

Nieuws

Cursus baby- en kindergebaren

Omgeving Veendam Test pagina

Lees verder

Over Gretha

Ik ben Gretha, leerkracht basisonderwijs en partner en docent bij Taal voor Taal.

Ik ben erg enthousiast over baby- en kindergebaren en zou het geweldig vinden wanneer alle ouders dit met hun kind zouden doen.

Heel veel mensen praten met hun handen. We doen dit om onze woorden kracht bij te zetten en dingen duidelijk te maken.

Wanneer je weet dat een kind vanaf 8 maanden dit ook al kan, waarom zou je je kind en jezelf dit ontnemen? Hoe leuk is het om samen al “gesprekken” te kunnen voeren?

De fijne motoriek (spraak) ontwikkelt zich minder snel maar de grove motoriek daarentegen ontwikkelt zich veel eerder.  Daarom kunnen kinderen vanaf 6-8 maanden begrijpen en leren wat je met gebaren zegt. Geweldig toch?

Als taal/leesspecialist in het onderwijs ken ik als geen ander het belang van de woordenschat. Met de gebaren ondersteun je de spraak/taalontwikkeling en vergroot je de woordenschat en de wereld voor je kind. Kortom: je geeft je kind een goede start voor zijn/haar verdere leven.

Woon je

in Veendam, Stadskanaal, Hoogezand, Pekela, Winschoten en natuurlijk ook de andere omliggende gebieden in Oost-Groningen, dan hoop ik je snel te ontmoeten tijdens een workshop, cursus of privé –cursus.

Graag tot ziens bij Taal voor Taal | Veendam

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op

Wat cursisten vertellen

Petra geeft naast de gebaren ook duidelijke informatie over communicatie en ontwikkeling. Mooi om in zo'n korte tijd je kindje nog beter te leren begrijpen.

Janna

moeder van een dochter (7 mnd)

Wij hebben een hele fijne basiscursus gevolgd bij Petra. Met duidelijke achtergrondinformatie en genoeg gebaren om een start mee te maken. We zijn helemaal enthousiast geraakt om babygebaren te gaan gebruiken!

Sanne

Gastouder

Zeer waardevolle cursus wat een mooie basis vormt voor het gebaren met je baby. De cursus geeft zowel theoretische achtergrond, maar ook vooral nuttige tools om (spelenderwijs) zelf de gebaren te leren en te kunnen onthouden. Erg leuk!

Kiki

moeder van een zoontje (7 mnd)

 Thijs kijkt naar de dingen die ik benoem met ondersteunend gebaar. Wat zijn de gebaren leuk! En wat een lichaamstaal überhaupt, super mooi om die ontwikkeling te zien!

Rosanne

moeder van Thijs (9 mnd)

Ik heb een privé cursus gevolgd bij Tamara. Ik raad elke ouder aan, de Baby- en kindergebaren te leren. Het is leuk en makkelijk om te doen. De gebaren zijn voor de hand liggend en makkelijk in te passen in de communicatie.

Afina

moeder van Bart (9 mnd)

Leer door te doen! Doe gratis mee!

Voor professionals en ouders.

Wil jij met je kinderopvang of thuis een kleine kennismaking met baby- en kindergebaren?

Ontvang in één week, iedere dag een filmpje van 1 minuut. In dit filmpje krijg je een gebaar en dit gebaar kun je gelijk toepassen.

Ervaar in 5 dagen hoe leuk en makkelijk het is om te communiceren met baby- en kindergebaren!

Ontdek wat de meerwaarde is voor jou en voor je kind, of voor de kinderen in je groep, als jullie vertellen met gebaren!

Wij zijn blij met deze samenwerkingen! Zij maken het mogelijk dat wij kunnen doen wat wij graag doen.

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: