Spring naar content

Tamara Staring

tamara@taalvoortaal.com

Heb je vragen, stuur Tamara een bericht:

In samenwerking met het consultatiebureau Heesterpoort starten we een kleinschalige bijeenkomst speciaal voor zwangeren en moeders met baby’s.

“Aan de haal met taal” heet het en het gaat dieper in op ‘Taal binnen en buiten je buik’.

Je krijgt meer informatie over communiceren en taal en hoe je dat inzet al tijdens je zwangerschap zodat er (nog meer) verbinding en hechting ontstaat met je kleintje.

Uiteraard sluiten baby- en kindergebaren daar mooi bij aan en zal ik daar meer over vertellen en leer je al een aantal gebaren die je gelijk kunt inzetten.

Voor meer informatie kun je mailen naar bianca.klaver@ggd.groningen.nl of laat een berichtje achter via het contactformulier en ik stuur je mail door naar Bianca.

Over Tamara

Toen Tamara zwanger was van haar dochter kwam ze Babygebaren tegen. Ze volgde de cursus babygebaren in Groningen bij Petra en was meteen super enthousiast. En ging helemaal los met het eigen maken van de gebaren. Haar dochter maakte haar eerste gebaar toen ze bijna 9 maanden oud was. Al gauw werden de gebaren meer en meer gebruikt en hadden ze aan de 50 gebaren die Tamara had geleerd niet meer genoeg.

Een eerste cursus Nederlandse Gebarentaal volgde om nog meer gebaren te leren. Om de gebaren te onderhouden heeft Tamara zich aangesloten als vrijwilliger bij het Dovenclubhuis in Groningen. Ze zit in de organisatie van Kinderhoek. Kinderhoek organiseert meerdere keren per jaar activiteiten voor dove, slechthorende en horende kinderen in de leeftijd van 0 – 12 jaar.

Omdat Tamara zelf de voordelen heeft ervaren van gebaren met je baby en kind, is ze super enthousiast geworden. Ze wil dat alle ouders weten dat baby- en kindergebaren bestaat. Ze volgde de opleiding tot docent baby- en kindergebaren. En sloot zich aan als partner bij Taal voor Taal. Ze geeft de cursus babygebaren in Groningen en is gespecialiseerd in training geven aan de kinderopvang en leidt ze nieuwe docenten op.

Scroll naar boven