Skip to content

Regio Groningen

Taal voor Taal

Neshama kijkt naar buiten en vertelt ons dat ze nog een vliegtuig ziet!

Tamara

Groningen

Tamara 2

Tamara Staring

tamara@taalvoortaal.com

Agenda

  1. Training voor logopedisten Assen

    6 augustus om 10:00 - 14:00
  2. Training voor docent baby- en kindergebaren

    5 september om 10:00 - 16:00

Nieuws

Op dinsdag 3 maart en dinsdag 14 april
is Taal voor Taal te vinden bij het inloopspreekuur van het consultatiebureau Oosterpark van 13:30 - 14:00 uur

Adres:
Heesterpoort 1
9713 KX Gronigen

Op maandag 24 februari, 23 maart en 20 april
is Taal voor Taal te vinden bij het inloopspreekuur van het consultatiebureau Korrewegwijk van 13:00 - 13:30 uur

Adres:
Floreshuis
Floresplein 19C
9715 HH Groningen

Over Tamara

Toen Tamara zwanger was van haar dochter kwam ze Babygebaren tegen. Ze volgde de cursus bij Petra en was meteen super enthousiast. En ging helemaal los met het eigen maken van de gebaren. Haar dochter maakte haar eerste gebaar toen ze bijna 9 maanden oud was. Al gauw werden de gebaren meer en meer gebruikt en hadden ze aan de 50 gebaren die Tamara had geleerd niet meer genoeg.

Een eerste cursus Nederlandse Gebarentaal volgde om nog meer gebaren te leren. Om de gebaren te onderhouden heeft Tamara zich aangesloten als vrijwilliger bij het Dovenclubhuis in Groningen. Ze zit in de organisatie van Kinderhoek. Kinderhoek organiseert meerdere keren per jaar activiteiten voor dove, slechthorende en horende kinderen in de leeftijd van 0 - 12 jaar.

Doordat Tamara zelf de voordelen heeft ervaren van gebaren met je baby en kind, is ze super enthousiast geworden. Ze wil dat alle ouders weten dat Baby- en kindergebaren bestaat. Ze volgde de opleiding tot docent Baby- en kindergebaren. En sloot zich aan als partner bij Taal voor Taal. Inmiddels is ze ook gespecialiseerd in training geven aan de kinderopvang.

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op

Wat cursisten vertellen

Petra geeft naast de gebaren ook duidelijke informatie over communicatie en ontwikkeling. Mooi om in zo'n korte tijd je kindje nog beter te leren begrijpen.

Janna

moeder van een dochter (7 mnd)

Wij hebben een hele fijne basiscursus gevolgd bij Petra. Met duidelijke achtergrondinformatie en genoeg gebaren om een start mee te maken. We zijn helemaal enthousiast geraakt om babygebaren te gaan gebruiken!

Sanne

Gastouder

Zeer waardevolle cursus wat een mooie basis vormt voor het gebaren met je baby. De cursus geeft zowel theoretische achtergrond, maar ook vooral nuttige tools om (spelenderwijs) zelf de gebaren te leren en te kunnen onthouden. Erg leuk!

Kiki

moeder van een zoontje (7 mnd)

 Thijs kijkt naar de dingen die ik benoem met ondersteunend gebaar. Wat zijn de gebaren leuk! En wat een lichaamstaal überhaupt, super mooi om die ontwikkeling te zien!

Rosanne

moeder van Thijs (9 mnd)

Ik heb een privé cursus gevolgd bij Tamara. Ik raad elke ouder aan, de Baby- en kindergebaren te leren. Het is leuk en makkelijk om te doen. De gebaren zijn voor de hand liggend en makkelijk in te passen in de communicatie.

Afina

moeder van Bart (9 mnd)

Leer door te doen! Doe gratis mee!

Voor professionals en ouders.

Wil jij met je kinderopvang of thuis een kleine kennismaking met baby- en kindergebaren?

Ontvang in één week, iedere dag een filmpje van 1 minuut. In dit filmpje krijg je een gebaar en dit gebaar kun je gelijk toepassen.

Ervaar in 5 dagen hoe leuk en makkelijk het is om te communiceren met baby- en kindergebaren!

Ontdek wat de meerwaarde is voor jou en voor je kind, of voor de kinderen in je groep, als jullie vertellen met gebaren!

Wij zijn blij met deze samenwerkingen! Zij maken het mogelijk dat wij kunnen doen wat wij graag doen.

Scroll To Top