Taal voor Taal staat op het Eigenzinnig Festival en geeft 2 workshops (14:00 uur en 15:30 uur) om kennis te maken met baby- en kindergebaren. Samen met je kind even ontsnappen aan de alledaagse drukte? Dat kan op het Eigenzinnig Festival! Eigenzinnig Festival is een plek waar jonge gezinnen samen kunnen komen om te ontspannen en op geheel eigenwijze  inspiratie op te doen. Het festival heeft een ongedwongen sfeer waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en waar alle bezoekers, zowel als gezin of als individu, op ontdekkingstocht kunnen gaan. Het programma staat vol met creatieve, gezellige en interessante activiteiten en acts die geschikt zijn voor kinderen van 0 tot 10 jaar of speciaal gemaakt zijn voor ouders en kinderen om deze samen te doen. Natuurlijk is er ruimte om bij te komen van een en ander  en te genieten van een drankje en muziek. Eigenzinnig Festival zal plaatsvinden op zondag 6 september van 12:00 tot 17:00 uur. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen! Spring naar content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eigenzinnig Festival

6 september 2020 om 12:00 - 17:00

€5,00

Taal voor Taal staat op het Eigenzinnig Festival en geeft 2 workshops (14:00 uur en 15:30 uur) om kennis te maken met baby- en kindergebaren.

Samen met je kind even ontsnappen aan de alledaagse drukte? Dat kan op het Eigenzinnig Festival!

Eigenzinnig Festival is een plek waar jonge gezinnen samen kunnen komen om te ontspannen en op geheel eigenwijze  inspiratie op te doen. Het festival heeft een ongedwongen sfeer waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en waar alle bezoekers, zowel als gezin of als individu, op ontdekkingstocht kunnen gaan.

Het programma staat vol met creatieve, gezellige en interessante activiteiten en acts die geschikt zijn voor kinderen van 0 tot 10 jaar of speciaal gemaakt zijn voor ouders en kinderen om deze samen te doen. Natuurlijk is er ruimte om bij te komen van een en ander  en te genieten van een drankje en muziek.

Eigenzinnig Festival zal plaatsvinden op zondag 6 september van 12:00 tot 17:00 uur. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen!

 

Kaartverkoop en meer informatie vind je op https://em2groningen.nl/event/eigenzinnig-festival/

Gegevens

Datum:
6 september 2020
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
€5,00
Site:
https://em2groningen.nl/event/eigenzinnig-festival/

Organisator

1771

Locatie

EM2 Gronigen
Suikerlaan 6
Groningen, 9743 DA Nederland
+ Google Maps
Site:
https://em2groningen.nl/event/eigenzinnig-festival/

Laat een reactie achter

Scroll naar boven