Spring naar content

Word jij docent baby- en kindergebaren

bij Taal voor Taal

Hij brabbelt er op los tijdens de autorit. Wanneer hij met zijn handen het gebaar voor 'paard' maakt, weet ik wat daar buiten zijn aandacht heeft.

Petra, moeder van Boris (14 mnd)

Samenwerken met Taal voor Taal

Wij geloven in de kracht van samenwerken. En in het noorden van het land hebben wij daar al een mooie vorm aan gegeven. Wij leren van en met elkaar en dragen een gezamenlijke visie uit. Door deze samenwerking en gedeelde visie kunnen wij ouders en professionals inspireren om met jonge kinderen meer visueel te communiceren.

Alleen in het noorden vinden wij niet genoeg. Kom jij ons vanuit een nieuwe regio versterken?

Datum opleiding 2021:

23 oktober - 13 november - 11 december

(Locatie: bijeenkomst 1 en 2 in Assen, bijeenkomst 3 in regio Zwolle)

Onze werkzijze

Als docent Baby- en kindergebaren

  • wil je dat baby- en kindergebaren voor iedereen toegankelijk is.
  • weet je als geen ander welke non verbale signalen kinderen afgeven.
  • gebruik je eenvoudige gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal,
  • en weet je hoe je deze gebaren leert aan kinderen, ouders en eventueel professionals.

Waarom Taal voor Taal

Taal voor Taal bundelt de krachten van verschillende disciplines. Er is ruime ervaring aanwezig in het ontwikkelen van methodes, kennis over brein-, taal- en spraakontwikkeling, didactiek en pedagogiek. Als bedrijf is Taal voor Taal sinds 2014 actief. We voelen ons jong, dynamisch en blijven volop in ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk om up to date te blijven over de laatste ontwikkelingen rondom het jonge kind en de methode aan te laten sluiten bij de doelgroep. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen en de methode heeft zich inmiddels bewezen. We zijn geaccrediteerd door het kenniscentrum Kraamverzorgenden en het kenniscentrum Paramedici. Daarbij hebben we verschillende samenwerkingen met verscheidene gerenommeerde bedrijven. 

Wat biedt Taal voor Taal voor jou

Taal voor Taal weet dat docenten graag voor een groep staan. Docenten zijn doorgaans teamplayers en soms ook een beetje eigenwijs. Docenten willen graag zelf vorm kunnen geven aan hun werkzaamheden en daarom werk jij ook vast en zeker als zelfstandige. Om jouw dienst uit te kunnen breiden bieden wij een complete methode waarmee je ouders en kinderen een taal in handen geeft. Een middel om te communiceren dat aansluit bij de vaardigheden van jonge kinderen.

Je ontvangt van ons presentatiemateriaal en een handleiding zodat jij na de opleiding gelijk aan de slag kunt met het geven workshops en cursussen.

Heb je de methode onder de knie en wil je meer? Dan kun je een train de trainer dag volgen en stomen wij je klaar om je kennis en vaardigheden over te brengen op professionals zoals een groep pedagogisch medewerkers. 

Ben jij

  • ondernemend
  • iemand die inspirerend kan vertellen
  • commercieel, kan jij jezelf en je diensten verkopen
  • organisator
  • flexibel
  • meedenkend

Zie jij jezelf in bovenstaande kernwoorden. Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek en wie weet zitten wij binnenkort om de tafel om nader kennis met elkaar te maken.

Wij zijn blij met deze samenwerkingen! Zij maken het mogelijk dat wij kunnen doen wat wij graag doen.

Scroll naar boven